Křik

Křik

Anotace: Zas je to tady.

Zas je to tady.
Nesnáším tyhle stavy.

Jak je možné, že mi i po těch měsících, tak moc chybíš.
Stahuje se mi hrdlo a mám pocit, že mi praskne srdce.

Snažím se být silná, ale dnes to nejde.
Mám chuť do světa vykřičet, jak moc jsi mi ublížil.

Já už tohle nechci!
Už konečně zmiz z mé mysli, srdce, duše, snů.

Táhni!!
Chci být zase šťastná.
Autor deEste, 30.01.2019
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Jean-Paul Simon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí