Blázni

Blázni

Anotace: Dál bojujeme s mlýny...

Dál bojujeme s mlýny

a nechceme mít splíny,

jsme čistokrevní blázni

a máme problém s kázní.

 

Jsme romantici naivní

nechceme být protivní,

i když trochu stárneme

my to všecko zvládneme.

 

Problémy jsou jako stín

jak podzim plný pavučin,

oseň spoustu barev má 

beze strachu žijem dál.

 

Jsme čistokrevní blázni

a máme problém s kázní,

den za dnem, za štěstím

jdem dál svým bláznovstvím.

Autor milda0043, 31.01.2019
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí