Chci

Chci

Chci zas cítit tvoje horké tělo,
tak jako parné léto.

Chci zas cítit tvoje svaly,
tak jako bujné klasy.

Chci zas cítit žár mezi námi,
ten který všechno spálí.

Chci zas svírat se vášní,
a neskrývat to v této básni
Autor deEste, 31.01.2019
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: lonelyJ0HN, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí