Odyssea

Odyssea

Odyssea

 

 už mi neříkej nic nepiš

jsi bledá jak..

 celá Oriola

já ho nemusím mít..

 

testament nebudu psát dneska

 jak hledím v Oriolu

ani nikdo neví..

 Polož mě na dno koslela

 

 až budu odcházet

vedle mě svíci

 Popelky střevíce z Lásky

a černým plamenem

 

 a panenkou bílou

takhle jsem žil..

 a napiš mi na rakev

až bude zas léto

 

 napiš mi červené vlasy

  a na rukou sbohem

napiš mi mé jméno

 na nějakou duši

 

a napiš mi do očí

 že jsem to byl já..

 

 

 

 

Milík 2019

 

 

Autor milík, 16.02.2019
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí