Dívka v modrém

Dívka v modrém

Dívka v modrém

 

Jsi

  modrozelená magnetická válka

odehrávající se

 v mém srdci

a moře bez hranic

  co se k ránu ztrácí

při pohledu na Tebe

    a město které kreslí

  úlomky země..

 

Jsi

  jemná princezna

spánkem vytvořená

 jemná a záhadná

však k Zemi připoutaná..

 

Planá růže

 záře zakletá

dotek sepie

 touha prokletá..

 

milenka v hávu z krve

  co Zemi pokrývá..

 

Jsi

 jemná královna

jemný déšť

 jak posel měst

toulavých lesních cest..

 

do deště zapletená

 s růží a prstenem

láskou vytvořená

 větrem provátá

příbojem ošlehaná

 poznáním prozářená

   s dešťěm a růží

Sluncem zalitá

  jak živá pohádka

    jak světlo procitá..

 

Jak touha po modrém vesmíru..

 

 

Milík 2019 

Autor milík, 17.02.2019
Přečteno 465x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, jitoush, breberkar, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O.K..

20.02.2019 01:19:15 | milík

O.K..

20.02.2019 01:16:13 | milík

krásné obrazy...ST* :-D*

17.02.2019 10:21:06 | Frr

No vono to eště příde Frr, teď píšu Úlomky země
jak jiný déšť, ale vona to žádná šukačka nebude, ale snad nevadí.
Taky někdo musí bejt v rajnu ne? Papa Milík.

07.03.2019 00:07:27 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí