Random

Random

Anotace: Random

Random

 

listy jsou potrhané

  barva je ocelová

 střelili do varhan

i kostel se rozletěl na kusy

 teda spíš na kousky a spadl na baráky vokolo jako kamenný déšť..

 

Neni vidět na slovo

  pálej do nás jak hluchý do vrat

 já nechápu jak prostřelej atmosféru

  nejhroší je že je nevidíme

A to ani na radarech

 Nic..

 

Hansa před tim varoval

  ale je v ňákym blázinci

 voni ho internovali hovada..

zejtra na houby asi nepudu

 možná na mě spadnou i se stromama

Země jako Demidovichúv komplet

 

Já to počítat nebudu

   taky vodhlásit vobědy

 smál jsem se televizním věžím

teď už vím proč..

 vyhazuju mobil a OSN si nemá kam sbalit kufry

zvedá se mi z teho kufr..

 

A nejvíc budou zase nadávat

  zahrádkáři

 a myslivci

  že proč jim nedáme jednu dobrou

No i Hansa

 říkal že nejsou zase tak rezistentní..

 

Budou muset jít dolů

  tady budou zbytky lidstva

 co nebudou vysílat

 žádný kontakt

  a vo tom to bude

 

Mechanický drát

  pod Altajem

  je jich tam prej hodně

poslední skupiny po meči

 Vám udějají snídani

 

Co se sežrat nedá

  ani ten 1.-ní chod

 co se jmenuje Epicentrum

To je i na Gulášiho mnoho

  na druhé se netěšte

 

Se aspoň jednou před jídlem

  pomodlíme spolu ne?

 

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

Autor milík, 24.02.2019
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí