Buď mi

Buď mi

Anotace: Buďme k sobě přátelští, i když to občas nejde.

Buď mi rádcem a taky průvodcem.
Uvidíš,
jak je krásná naše zem.

Buď mi kolegou,
buď mi šéfem.
Je takových věcí,
na kterých se dohodnem.

Buď mi přírodou,
anebo třeba vesmírem,
dobrou náladou se vždy nabijem.

Buď mi lesem i loukou,
všechna srdce se společně protnou.

Buď mi směrovkou,
nebo radši navigací.
Ať nás správný směr vždy provází.

Buď mi láskou i přítelem,
ať krásnější je nám každý den.
Autor Hantec, 24.02.2019
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Stanislav32, vlnka, breberkar, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí