Smutek ztracených příležitostí

Smutek ztracených příležitostí

Anotace: Kolik z nich už jsme v sobě nechali zemřít?

Cítím se krásně!
Je jarní den, a já šťastně
Snažím se žít, leč marně -
Žít svůj sen - svůj život v lásce

Někdy unikne jen o vlásek!
Chvíle, kterou jsem pustil, a nechal jít
Zpátky se už nevrátí. To vím.
-
Zůstal jsem sám
Sám se svým zklamáním
Autor Vysokoškolák, 02.03.2019
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí