Noční svit

Noční svit

Anotace: Noční svit

Noční svit

 

Šly dva koně

    noční tmou

   jeden byl Budoucnost

            druhý beze jména

nočním městem zvíře růže

 ten dával lidem jména

             tak strašlivě bílá..

 

Jeden tě potká

       druhý tvou tvář protká

  jeden tvou krví

      pohledem tě protví

 tvář kterou hledá běží

      útržky jmen ve věžích

 běží v neví není

                  nezná je

 

          slepou a živočišnou

             láskou Tě miluje..

 

jeden je bílý

         druhý květ

 jeden je prsten

           druhý svět

 

a zazděný koně

           a nápis lápis

 má bílá princezno

tak co tu děláš

         jsi tu vlastně pro ně..

 

jeden je vánek

    druhý ledový spánek

 jeden je poušť

          tvého temného srdce spoušť

 

Jeden je kámen

      druhý pramen

  jeden je rámě

              neznámého muže

       a té noci plamen:

 co říká

 

 

 

Já jsem tvůj kůň

                           i sova

             Siena pálená

    já jsem tvůj hrad

                               i slova

                                       hyena pálivá

 

                         jsem tvoje dítě

  jsem tvůj led i mramor

                pes i kohout Země

         povstání i Amor

                      tvůj chlad i vášeň ve mě

 

jsem Tvůj dávný pramen

                tak se napij ze mě..

 

 

 

 

 

AV 2019.         

 

Autor milík, 03.03.2019
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Isla, jenommarie, Iva Husárková, jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vono to má taky hlubokou myšlenku! Čti dalej, ja nepíšem motýle.. A.

04.01.2020 01:35:07 | milík

Tohle je opravdu moc hezky zpracované. ^ST^ ;-)

03.01.2020 20:26:06 | jenommarie

Já žasnu.Tahle mne rozplakala dojetím.

17.03.2019 01:53:45 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí