V duši mé se smráká

V duši mé se smráká

Anotace: Báseň jak láska léčí duši

Sbírka: Matčiny oči

V duši mé se smráká
do těch končin mne to neláká
tma do závoje vše zahalila
mé tělo pohltila nějaká síla
a vede tam jen cesta křivolaká

Kdo rozjasní mojí duši ?
vidíte, že černý závoj jí nesluší
světélko přineste mi třeba od světlušky
ta zář je láska od vaší dcerušky
jež to možná ani sama netuší

V duši mé se rozednívá
už v ní světlo zpívá
děvče raduj se teď se mnou
už nic nedusí duši temnou
v lásce se jen nad obzorem stmívá
Autor Petr27, 04.03.2019
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Jeněcovevzduchukrásného, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné Petí....moc krásné!

05.03.2019 09:13:50 | Anděl

díky :)

05.03.2019 14:16:41 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí