IRRIDÍNA DUE

IRRIDÍNA DUE

Anotace: Lavinový efekt

IRRIDÍNA DUE

/Lavinový efekt/

 

 

Jsem zvířebílé

      svatební květ

   kosmické záření

     vesmírný led

 

a oči už jsou vzpomínkou..

   navojáka

  a hranice jsou hořící

       milenko na papíře

  hoříš polovíce

       na Tvých modrých šatech

                  je matná polojasná noc

až jasná více

 

A oči už jsou myšlenkou..

      zmatkem v očích dotyků

   noc rozdávaná

      jak modrozelená stáda duše

           co žijí na papíře

                   na rozhraní rukou

                              toužíš se napít

snu a reality

 

A stáda jsou ještě plachá..

      a nápisy neskutečné

   na čističce na duší

          vnitřní straně spánku

                       křídel fantazie

a myšlenky na Tebe

 

A oči už nemají proč lhát..

       sluncem které svírá

            zmatkem v očích dotyků

 

A oči už jsou připravené

             pravdu dávat i brát..

 

Oči jsou znamená spát

     oči jsou neznamenalá znát

 

A oči už se rozjasňují

   až nastaví ruku

 

však nikdo Tě neměl tak rád

 

aby o Tobě

      verše psal..

 

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

Autor milík, 17.03.2019
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, jitoush, Frr, Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

......ty oči "vidí",vidí víc,než ostatní.......vidí a ví...

17.03.2019 18:57:55 | jitoush

..oči se taky často stanou sklovinou věčnosti...ST* :-D*

17.03.2019 11:31:10 | Frr

Přenádherné.

17.03.2019 11:23:40 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí