Elektrické ohně

Elektrické ohně

Anotace: Hoříš, má hvězdo jasná !

Elektrické ohně

 

 

Hoříš, má hvězdo jasná  !

 

 

vtiskl  jsem  jim

                        tvojí tvář    

  a všechno co bude

         mezi námi

              i s nadějí

                 na Budoucnost

 

teď  jen  jemně  hoří

            v jemném výboji

        co nepálí

                 ale uchovává

 

kosmickou  lásku

                      chceš-li

 

 

Květy  jako  pochodeň

          je chvíle dávání

                 do živého moře

    a prostoupit časem

             ve znamení lásky

                       kdy přiletíš a odletíš

 

 

Náš  svět  budou  plameny

               které nepálí

                       co nerozdělí..

 

 

 

Elektrické ohně.

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

Autor milík, 19.03.2019
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dohořívá a zase se rozněcuje...

19.03.2019 19:12:34 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí