MMOURAD GATTOUFÍ

MMOURAD GATTOUFÍ

Anotace: /Běžící Mmíauíii/

MMOURAD GATTOUFÍ

/Běžící Mmíauíii/

 

 

Jezdím jak gattoufí

  omezenou oblohou nebo tak

 se ozve až Dommodossola Lei

tak poběžím koupit bárku

  bude se jmenovat Lámpara a zase poletím

 s křídly o závod..

 

Já vím že prostor je vzdálený

  já se nehádám js js jsou to roky

 co jsem je neviděl

teda neslyšel

  naposled tam byl

 koktavýšerý kde je mu konec..

 

Plán mydlit oblohou

  vylepšit čísla

 všechno závisí napohonech

40G ti urve vnitřnosti

  i v hibernátoru povídá SAL

zbyde jen maso času.

 

Ne však v živéplazmě vole

   musíš se nafouknout

 vyrovnat entalpii se říká

no jak žába hogrosměnná

  ropuchy přežijou přece

ppoločas pprincezen vole..

 

Chudobka vyrůstá u cest

  plži se plazí rosou

 patníky lemují silnici

  na jejich cestě rostou..

 

Jak se bude jmenovat?

  Ten Novel času

 14x rychlejší než světlo

v prvním přiblížení

  nedělej si Kozy SALe,

 Tohle je přece SCI-FI..

 

Pár zmlklejch bab

  BLÍŽ A BLÍŽ

 Vyjíždím z opratí

LIBERMI

  Llienko Tohle je silné a čisté

 Tohle je Requiem za Budoucnost.

 

Málo času už bude v nás..

  jen popřít pár zákonů

 jako vždycky

Don Moshé nás to naučí

  jako gin v láhvi

 a ostatní děla potřebuješ k zážehům

  

Furt znova a znova ..

  aby nebyl stacionární

 tohle si nevybereš dobrovolně..

Helmy budou jednotné Zelenočerné a aerodynamické

  jak nejvíc to půjde..

osmotické se světlem o závod v pranici času ..

 

Slunce už vylévá

  svůj žlutý svit

 na odrazivá sklíčka

  plžům už ubývá sil

sovám se klopí víčka..

 

Lleido tohle už není poslední psaní

  někteří možná zbydou

 i na Kapanabla se berou

na portu Ercle

  já vím že je to daleko

 ale né víc pro lidstvo..

 

Nejsme slečinky

  To není nemít rád sebe

 To je překonat sebe

Per aspera ad astra

  šmejdi těsně po vynálezu kola a ..

ANO, bude líp..

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

 

 

Autor milík, 22.03.2019
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, jitoush, Liduška, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....taky se mi klopí víčka......Ji.Začínám rolovat...

22.03.2019 19:09:43 | jitoush

Je to tak divný ..až je to hezký :)

22.03.2019 15:14:02 | Liduška

Díky Liduško, teď hraju šachy a mám bílé, neptej se proti komu. Asi proti černému, to by bylo logické haha.
Zbyl mi pěšák, tak ho za chvíli připnu, i On má své sny co hraničí s realitou. Papa A.

23.03.2019 00:11:47 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí