VŠICHNI SI VŠECHNY VZALI

VŠICHNI SI VŠECHNY VZALI

Anotace: Jak to všichni všechny?

VŠICHNI SI VŠECHNY VZALI

 

Jak to všichni všechny?

  Nebude se To týkat..

 Ne nebude.

Vy je nebudete soudit..

 

Loď už odplula

  měla to za pár..

 Parseců

Vy o Tom nebudete diskutovat..

 

Kdo si koho chtěl vzít

  byli to Junkeři a Junkerky

 Právě narozené

Ten valčík byl i jiný..

 

Všichni si vzali všechny

  i všivé

 Kdo To měl napsat

Než ten kdo je jiný..

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

 

Autor milík, 02.04.2019
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí