ANYONA

ANYONA

Anotace: Nevidíš mě nelíbivým snem

ANYONA

 

Nevidíš mě nelíbivým snem 
  má lásko 
 přez hory doly pryč 
jsem já.. 

Písmena vyvrácená ze vzorce touhy 
  chci Ti napsat já 
 na posledním poli 
kterým bych se hnal.. 

Mám studené dráty

  a v rukou entfúzii 

 nebo jsou to nedrápy

 Na nepoli neoraném ..

 

Jak plecitý čas

  prvkem nvídia vyoraný

 rychlostem non plus ultra

přivtělený..

 

Jak nádherná jak mě vidíš

  když jsem pryč

 orákulum blbejch bází

jak součástí trajektorie ne..

 

Krevílí Ívlo

jsou prý   velikáni

 na zahradě zámku

češou studenou trávu..

 

Né snad plná frází

  Litanie co se nekontroluje

 mám studené drápky ne

a v rukou relevanci..

 

Bárka chudinka jezer

  už nemá kam jít i hrází

plná vod všech jezer

  tak se nekonečně prober na ..

 

 

 

AV 2019.

Autor milík, 19.05.2019
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A uvezu to? A.

20.05.2019 23:52:04 | milík

Karle takhle dobrý?? A.

20.05.2019 23:44:39 | milík

Jo tahle už je zase bezpečně nejlepší. Jedině snad dát ještě "NEdrápy nepole neorané" nebo "ne nedrápy" apod.

19.05.2019 07:40:50 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí