andilku kde tě mám

andilku kde tě mám

Anotace: Andilku kde tě mám

Už dlouho vyhlížím
anděla svého
velké zpoždění má
na pomoc nepřispěchá mi
asi mě nemá rád
kde pak se toulá když ho nejvíc potřebuji
nejspíš někde v oblacích létá
nevidím ho neslyšim ho
každý den o něm snívám
neskryvej se andílku máš tak duši čistou
andělskou zařivou nebeskou
v tvých tváří úsměv září jak souhvězdí hvězd
ty jediný chodiš po správné cestě cest
Autor kikin87, 25.05.2019
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ptám se vás existují andělé má každý toho svého..

25.05.2019 21:25:11 | kikin87

já mám 2 :)

25.05.2019 21:58:33 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí