Nelituj

Nelituj

Anotace: xxx

Lásku neodmítej -
jdi za ní...udělej
ten osudný krok
pro pocit rozháraně slastný
a nelituj
i kdybys byl šťastný
jenom pouhý rok

Jestli tě zavolá
tak neřeš dilema
zda podlehnout či ne -
jdi jí vstříc
a nelituj
i kdyby chvíle překrásné
vymizely za měsíc

Přijmi ji
když v tobě vzplane
Živ v nitru naději
že je tvým osudem
a nelituj
i kdyby plameny žhavé
vyhořely za jediný den
Autor Donne, 01.06.2019
Přečteno 391x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, milan nov, JSJ, Marten, Krahujec, Yry, enigman, Anež, Johny96, AkiTamahashi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro jeden den já vzplanout nechci
již dříve dostala jsem lekci
raděj žít lásky prosta
než potom býti sprostá...:)

30.10.2019 14:05:17 | JSJ

jdu...

03.06.2019 23:32:29 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí