Zigmundherberg

Zigmundherberg

Anotace: Onyona

Zigmundherberg

 

Vidět tisíce očí

  odebrat tváře

 od hrdinů v lidskosti

kopírovat sebe..

 

Nebýt takovým hrdinou

  dělat chyby

 rozehrávat partii na druhou

kterou jiný píše..

 

snad

Doker doctor to není v nás

  myšlenka je hlubší než propast

 ale nedá se vyjádřit

Samotný a beze slov

 

kráčí docteúr v hladině

  bez trochu porozumění

 střeva jak noty na buben

a dál fackovací Svět..

 

Kyrijsne pal už jsou blízko

  Onyona už nemá náboje

  tak lehké zapomenout

 na Zigmundherberg ..

 

AV 2019.

 

Autor milík, 29.06.2019
Přečteno 277x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééé víííítej,Milííííííííííííí,bratříčku duchovní,hihi :)

30.06.2019 09:26:11 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí