DORUČENÁ POŠTA

DORUČENÁ POŠTA

Anotace: Doručená pošta

DORUČENÁ POŠTA

 

 

Doručená pošta

  na kraji světa

 málo známého

Mnoucha zabitá ve spánku..

 

Tudle se tady objevila jakákoli rovina

  na kraji spánku

 už jen 1 moucha

Myš Lenka v číslech provdaná..

 

Do zániku elevací

  bezbřehých míst

 první vpadnul

Neměl být mááálý..

 

Vykliďte to svinstvo

  tady se nedá dýchat

 píšu 1 nou rukou

Druhá odhání myšlenky..

 

Tak se uložte v žilách noci

   nebude vám vyprávět

 vše o kursorech

Měli jste chodit do školy..

 

Bába bude bruslit tohle je motif

  nazvěte si jí

 v krabici o poloměru stran nekonečno

Proč jste se to nenaučili kruci..

 

Bude to tady kolabovat

  když nikdo nic neudělá

 vždyť už polovina matky spadla

Vyfuturamy..

 

Krajské oddělení

  jw hluché a xlepé

 momseme kde jsi

Navicomy se otáčejí ..

 

 

 

AV 2019.

 

 

Autor milík, 13.07.2019
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No proč tohle nekomentujete to teda nevim. A tipy taky žádný.

16.12.2019 00:20:39 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí