ARRÍ

ARRÍ

Anotace: Tak jak se to řekne

ARRÍ

 

Tak jak se to řekne

  jsou to vlastně budoucí brýle

a je netřeba hrát si s řádky..

 

Všichni Ho čekají

  jsou nastoupení jak 5 peněz

 měl přijít Král z Hornu

  nikdo neví kde Horn je

a Beatríče si radši sundala korunu..

 

Ne Je na nebesích nebo ne?

  jsou nebesa kde je atmosféra nebo ne?

Může přiletět devítihlavý drak nebo ne?

  je Gozer dneska Kapitánem?

 

 každý si půjde uklidit domů

  kocoura omylem taky

 nebo dusot dutost jakoby proudila každou láskou..

 

Příměří se rovná přesně poloměru Země

 Král z Hornu by už měl udělat přítrž

  má Král z Hornu své bojovníky?

 

Tupé hledí z brnění zírá

 v něm není nic než digitální sranda

Král je upgradovaný

 a nakažený darmozřejmě

  jeden mu vlezl pod srst jakoby náhodou ..

 máme tu dvojitou obranu pane Králo..

 

Lít oheň do ohně je málo v současnosti

 Lleydene moře nehoří často

Proti všem hořím Leilo Koranerová

musíme navštívit Oriole

 nebo budeme hin..

 

tohle není často vidět

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

 

 

Autor milík, 15.07.2019
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí