ALL IN

ALL IN

Anotace: dám do toho vše...

 

PoetiK- All In

Malý velký turista, co si žije v malý díře,
Jsi pro mě meta, kterou oplatí se zdolat,
Čertisko, co čaruje skutky nejen díky síře,
budu tě milovat celou zvrchu i z dola.

Duší romantik, ale občas i zvíře,
sama se podívej činy nejsou slova,
to vše díky výchově, vibu a taky víře,
vím jak se mám k Tobě chovat.

Jsem jako Messi, ten sniper, střílím to jak góly,
Hledám Tě kde jsi, lovím Tě jak špatný fóry,
Bonbón kolem lítaj vosy, co se děje očima koulím,
Ženský kupuju jak losy, sázím vše na jednu kartu ALL IN.

Chytnu tě za ruku, pojď sednem si do trávy,
Tam svoji hlavu můžeš do mé náruče schovat,
Miluju hvězdy nad hlavou a čas v tichu trávit,
pokud je železo žhavé, já nebojím se kovat.

Budu tě lízat jak zmzlinu, okusovat jako donut,
Tvoje pocity, vjemy, expoloze záříš jak Supernova,
Za závěsy nevidíš, spouštíme clonu,
Jednou zkusíš, a pak budeš chtít opakovat.

Autor Poetik, 01.09.2019
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí