Genetická manželka 5

Genetická manželka 5

Anotace: Koupím si ušatou princeznu

Genetická manželka 5

 

 

Koupím si ušatou princeznu

  ze souhvězdí Ururu

 že to nedává smysl

To vím..

 

Ale má graviditu jen 3 měsíce

  to jsou 4 vojáci ročně

 a my potřebujeme něčím naplnit lodě

Takže né lidskost ale genové spříznění s člověkem..

 

Budou poslouchat až kam jde zajít

  no sice nic moc ale tyjátr velkej

 toho moc vidomého k tablům

Brígl říkal že nic proti tomu nemá

 

Je doba neogenetická

  ne rasista fašista

 Bůh a ostatní se sice budou chvíli divit

Ale tohle bude Člověčín..

 

Házeli kostkou

  kostkou byli oni..

 

Víte co mi řekli na Ministerstvu Etiky o GASSovi?

  že je víc stroj než Bytost.

 Jak To mohou vědět

vždyť mu teče taky něco jako krev..

 

Tak jsem nastínil Memento

  hele vono se to stejně stane

 Oni To udělají vojáky geneticky spřízněné

Jakobych je neznal..

 

Kočkopejsek v nádherném tvaru

  lidskost pude doprdele

 ale lodě budou plné

Poruší se všechna Desatera..

 

Co je horší

  mít lepší genetiku

 nebo prohrát válku

mít milou která není z nás?

 

 

AV 2019.

Autor milík, 07.09.2019
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí