Túžba lásky

Túžba lásky

Anotace: Báseň nežného cítenia.Báseň,prinášajúca vášeň nežného milovania.

Keď srdce
zachveje sa láskou,
v každý okamih
po tvojom boku,
túžbou stane sa mi
nežné milovanie.

Keď pohľad
plný nehy,
tebe vrúcne
venujem ti,
v okamih
plný lásky
čo krajšie
v srdci
ukotve ti.

Láska,vskutku
plno nežnosti
v seba má,
pre ňu
život zmysel má,
hoc krehkou býva,
s ňou jedinečná
je každá chvíľa.

Milovať a milovaný byť,
zmyselnosť ma život
vtedy žiť,
ak láska
šťastné okamihy
do života prinesie.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 01.10.2019
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí