Maličká dívenka mi spala

Maličká dívenka mi spala

Anotace: o spící dívce

Sbírka: Venkovské koření, Klíček od studánky

Maličká dívenka mi spala
otevřeným oknem větřík dýše
nepospíchej slunko k obzoru
ať můžeš dívko snít tiše

Vstávej,vzbudilo se ráno
očka až budeš si mnout
modré tůně se napustí,
abych mohl do nich vplout

Maličká dívka zrovna vstala
však slunko chodí po nebi
závidí ti blankyt v očích
ačkoliv to nemá zapotřebí
Autor Petr27, 09.10.2019
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Frr, Špáďa, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí