Eritrea

Eritrea

Anotace: tohle vlákno válko nezavírej moje

Eritrea

tohle vlákno válko nezavírej moje

  to je fofo vhodný

 tohle bude čistý

Jak Zákon káže..

 

Já vím že nikdo nechápete

  proto jsou tady klávesnice

 když nerozumím,

Tak se zeptám..

 

Na SALovu přednášku nepřišel nikdo

  jen pár bezdomovců

 co chtěli víno

To že ste o Tom nevěděli?

 

To už je trapná výmluva

  dostali veritas i chlebíčky

 odešli z budovy si budovat domovy..

Nebudou sice tak strašně stacionární ale

 

Sedli si jako posazení do lavic

  někdo jim něco hlásal

 V Tomto případě To Byl Sám Ten

SAL nebo RÁ ale nazvěte si Ho jak chcete..

 

Sice nepochopili skoro nic

  ale semeno vzkvétá

 Milík by vždycky řekl nýás

je to bodygárd

 

už bohužel mrtvý

  ale tak to chodí

 než se vypíše papír

Nebo zdigitalizují data

 

Stejně budou sedět v lavicích

  a s tím Vy nic neuděláte

Ta mezera bude odstraněná

  mezi vzděláním

 k výchově kapitána

Samozřejmě potřebuju kontinuální roky ..

 

 

AV 2019.

 

Autor milík, 13.11.2019
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To asi né pane Petržal, samozřejmě potřebuju kontinuální roky k vybudování Nové civilizace, já nemyslel zrovna tojleto, ale stejně děkuju za milý komentář!
Zdravím! AV.

17.11.2019 01:36:26 | milík

Digitální knihy, videokonference, home office . . . .jiná doba jiný mrav

14.11.2019 07:18:14 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí