Srdce dráhy srdce

Srdce dráhy srdce

Anotace: 9 škorpiónů a 1 kočka

Srdce dráhy srdce

 

9 škorpiónů a 1 kočka

  ale tohle nestačí

 metal mi mail

a odesílatel byla jen tečka samotná.

 

Tohle je mi koza

  schrána přetéká a blbišovci se diví

 Leila to dala dešifrovat

jenže není moc kam

  tohle není text a nemá to vůbec formát

 

Jak to že to přišlo a jde..

  No už jsem ve svém

 tohle není algoritmus

Matka hlásí že máme nějaké probořené protokoly

  Teda všechny..

 

Tohle nebude blbec

  sotva s tím měla co dělat

 přeložila na cloudové schodiště

Naštěstí to dala k ledu

  Jinak by bylo po nás..

 

Chytrá  máma

  tahle zpráva je asi agresivní

 ale zase jediná za ty roky

A řekla že tohle šum není..

 

No fantastickej Yogurt

  praseo by se v něm vyznalo

 napadla mě Eržika

jak říká Dežovi..

 

Deti budú

  no vždycky v románu někdo umírá hrdina

 ale to je o boji se sebou

Ale tohle nemusí být pravidlo..

 

 

AV 2019.

 

 

 

 

Autor milík, 25.11.2019
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí