No tohleto a támleto

No tohleto a támleto

Anotace: se nedívejte jak vyvoraný jablka

No tohleto a támleto

 

  se nedívejte jak vyvoraný jablka

 sloužím lidu nebo Anastázii

všude je samáá kralovna

Tohle je guláš v knihovně

 

  proč jsem přijel tak úpozdě

 picirilliho most byl zase plný

Ježíš Marijá!

Top ke zpoždění ještě vítr

 

Pár kliček a..

  Thermaland mi vyslal signál

 zdravím Hospodina

tu korelaci bychom stejně dali

 

Ale děkujeme.

  Amstel taky neřídil elév.

 a jak dopadl

Měl tam 2650 bytostí plus mínus

 

Ale tehdy byla válka

  My tady máme 3.8 glazery

 tojle když vypálí tak padne i planeta

pan Kabelka to rád hodí

 

A já mám toho chudájia nastaeiocti..

 

No chudák já ..

 

AV 2019.

 

 

 

 

Autor milík, 02.12.2019
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí