Capr

Capr

Anotace: tady už nemá cenu vložit adresní řádek

Capr

 

 

tady už nemá cenu vložit adresní řádek

  nikdo nýás nebude slyšet jako vždycky

 taky jsme expresní Ilga i v rámci pohonů

Nikdo nás nebude slyšet nikdy

 

Pasadena se otáčí..

  píšu to pro lidi

 kteří tu nejsou

Teda kromě mě a Brígla vo kerym si nejsem jistej

 

To území už je poznané

  žádný velký rain teda

 jen Capr mě chybí

Ostatní neví coto je..

 

Tady je milión vět ke ptaní

  i víře jakoby ve zvíře

 ptal jsem se mnohokrát Brígla

Ale ten byl mnohokrát vodsouzenej..

 

Za genový machinace

  proč ho mám

 pochopíš až ti vodstřelej končetinu

Ty žabo..

 

Solární a lunární chod taky chodí jinak

  NATO si zvykneš nebo nezvykneš

 ale tadyto a támleto

Pár manželek já neříkám že jsou v Zemi..

 

Capr mi chybi

  tohle byl jen úvod

 sedí tam taky Leila

ona je hezká..

 

Ale není z nás

  no ani trochu z nyás

 jak by řek Milík

ale to snad nevadí..

 

Já nevim jestli to vadí

  třeba má kapra ráda

 jen ho ještě nezná

bram salát bude asi na mě

 

Jenom Ty vejce nebudó Vaše

  víno z Moravy

 tak tekuté..

Jak to ještě nikdy neznala..

 

 

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

 

 

Autor milík, 21.12.2019
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: vůně mraků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí