Chtěla bych vrátit čas

Chtěla bych vrátit čas

Anotace: Čas .....kdy člověk stárne a v myšlenkách se vrací ....

Chtěla bych vrátit čas

byť ... pro okamžik ten krátký, 

kdy jsi mi vyznával svou lásku

a na čele měl vrásku.

Kdy ses červenal

a svůj cit dával v sázku.

Pro okamžik ten sladký

já měla bych tě zpátky.

... i když by byl krátký ...

 

Kdy vonné růže v poupě vzešly,

já toužím vrátit čas.

Kdy jarní vítr silně dul 

a přívál svou kouzelnou hůl,

aby mocí svou

ti vzala srdce půl.

V tvém objetí býti zas,

kdy z tvého srdce sálal jas.

... bože, to byl čas ...

 

Chtěla bych vrátit čas,

kdy zdobilo mě mládí,

stáří už prokresluje tvář.

Mé zrcadlo je lhář.

Opíjet se láskou,

kdy jsi mi snášel modré z nebe

a šeptal mi: ,, já věřím v tebe.''

Bože můj, jak čas pádí

a k dětinskosti svádí.

... ach, to naše mládí ...

 

 

Autor Blanka, 23.12.2019
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí