Toulavá Láska

Toulavá Láska

Jsi u mě blízko

a noc už je

tichá

a vánek už

do Tvých vlasů slétˇ...

Choulíš se

u mě

a dlaně jsou spojené

jen jeden stín

visí

na všech zdech...

Kdo tě ve snech

láká

a s kým jsi v nich

nevěrná

možná měsíc bledý

něco o tom ví...

Láska

v nocích se mění

na tuláka

jenž hledá

kde

navždy

zakotví...

 

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 26.12.2019
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí