Orso Verde

Orso Verde

Anotace: Monochromatická válka.

Monochromatická válka

 

 

Orso Verde Tady je prázdnej papír nic víc

  legrace na Rivě vždyť ano

 ty chlapi to neví o ní ani je tam jenom tráva..

Trochu se jí podobá

jenže mají jet na Orso Verde..

 

Todleto a támleto

  bavil jsem se o tom s Leilou

 mohou být už po vynálezu Kola a křídla ti chlapci

Než tam dojedeme ale to je jí jedno

Ona jenom předávázprávy..

 

Nýás bude 415 a jich 37 miliónů tohle nedáme

  jak by řekl Milík

 byl vždycky věrný jak mafián

  ani shora neměl pochybnosti

Ale já je mám já byl Jeho pán..

 

pr ý budeme zastřešení a

  Zahaspr. SAL Bude vládnout Nebem

 na území nikoho teda jejich

Tohle bude ještě Rain

prý jsme v genovém bezpečí

 

Genová manipulace

  tvářit se jako přátelé

 přitom si je vzít a některé zachránit

Přitom vím že z nich nezbyde nic

  Tohle jsou odporné války..

 

Lehnout si na lůžko a mít to sečtené

  To co vypočítal Brígl

 a on se většinou neplete

 inhibitor záměny X-C jak mi říkal

Já jsem 2.-pilot po SALovi

 

A taky vedu GASe,

  To je ten nóóvej robot viz..

 kde Ho našli to prase vatikánský

Vždyť von může reebótovat Matku

Tady se modlit už nemá smysl..

 

TAK poletíme přez Beru

  Ti chlápci si tam něco daj a něco dostanou

 Já nevim jesli věčnej život nebo co

  v našich krajinách

 teda bývalých jejich

Profesionální anihilátoři

 

Tohle chce mezeru

   kde jsou ty ženský

 Tohle se rýmovat nebude

V žádném náboženství

Beru si Tě dobrovolně?

 

A kde jsou knězi

  SALe fakt nepudu s Leilou za Bríglem

 vždyť vona vypadá jako kočka

Já to myslel vážně že je hezká ale..

 

Orso Verde je takozel a proso

  a tráva nějaká co neznáme

 A Vody kyselé jak:..

A Ti obyvatelé

 budou zvedatruce jak přiletí RÁ..

 

Ó jak nechutné

  dáte si chlebíček čepici nebo kudlu

 Vono je tostejně 1no

ta implantace je ve všem

Rejnu už tu byl

 

Než jsme přijeli

  už několikrát pršelo...

 

Dost selektivně

  NATO pozor NATO a NASA

  ani shora neměli pochybnosti

Ale já je mám já byl Jeho pán..

 

 

 

 

 

AV 2019  Veselý Silvestr!

 

 

 

Autor milík, 29.12.2019
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já se vracím no a co-..

13.03.2020 04:02:27 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí