Inspirace

Inspirace

Anotace: O inspiraci v dívkách ;)

Sbírka: Verše, Klíček od studánky

Mou inspirací dívko
stala ses prakticky hned
sotva zahlédnu modré oči,
a dlouhé culíčky ve vrkoči
napíšu ti verše jako med

Ta milá slova
zdají se být líbivá
básně bych psal ti rád
ačkoliv nejsem žádný literát
vždy inspiruješ mě jako divá

Jsi inspirační studnice
v níž nevyschne voda
a nikdy žádné dno nemá
jenom vím,že nejsi němá
vždy plnou dlaň námětů dodá
Autor Petr27, 13.01.2020
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková, Anděl, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí