Jsme k samotě souzeni

Jsme k samotě souzeni

Anotace: Báseň o chybějící lásce

Sbírka: Verše, Klíček od studánky

Jsme k samotě souzeni
O lásku musíme se prát
bez ní zle jsme zkoušení
a nemůže oheň v srdci vzplát

Která z vás něhu ukojí ?
a mou mysl si hýčká
ač nebudem navždy svoji
zůstane po nás jen písnička

Ať samota nás víckrát netíží
jak černý mrak nebem odpluje
když on a ona se sblíží
a oheň věčný ty dva spaluje
Autor Petr27, 06.02.2020
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někde v dálce
nebo blízko,tluče srdce,
které bude pro TEBE
a to Petře určitě.
Zpívat budete společně. ;-) pěkná báseň

06.02.2020 23:08:17 | jenommarie

Díky ;)

07.02.2020 21:26:12 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí