DOTEKY II

DOTEKY II

Anotace: >>

Jak ocásky hadí

se tvé vlasy vlní

tak rády je hladí

moje dlaně

Spojily se rty

lačné...nedočkavé

nalezla se těla

Vzájemné spojení

se podobá

razanci tornáda

když vlnu tsunami

do výše zvedá

 

Do tvého srdce

jsem naivně vstoupila

s pocitem vlastníka

ale tvá duše

tvá neklidná duše

mi stále kams uniká

Autor Donne, 11.02.2020
Přečteno 450x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, JC senior, Guldrun, Amiradi, jenommarie, Amonasr, praetorian, Marten, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láskou očarovaní,
vzájemné spijení,
duše váhavá,
ať láska vyhrává. ^ST^ ;-)

11.02.2020 20:44:03 | jenommarie

Nemůžeš mít všechno...platit za to duší...;-)

11.02.2020 13:55:59 | Marten

Tak o duši v tomhle obrazu nejde - ale je to moc hezké.

11.02.2020 13:13:44 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí