Pecista Žalud

Pecista Žalud

Anotace: Cesta do Gentu

Cesta do Gentu

 

Uúúúúúúúúúúúúúj

  tadá tadá tadá tadá

 Uúúúúúúúúúúúúúj

Tadá tadá tadá tadá..

 

tady nestavíme

  snídaně podáváme

 kapitán podá vysvětlení

tohle není ten Gent

 

To je Gentú

  v souhvězdí Vodnáře

 možná kdo si koupil jízdenku

udělal chybu

 

průvodčí už nechodí

  možná udělal chybu že tu nikdy nebyl

 vyhrožovalo se s ním při nástupu

ale nikdo nikoho nekontroloval

 pomoci prostoupit časem..

 

Teď už je pozdě anebo brzy

  brzdy zůstaly dóóma

 když se syntéza zažehne

Tečka tečka čárka

 

tady se frekvence slévají

  s pleší hladem a pohledem

 ruka která hladí

monitorovaný který...

 

 

 

 

AV 2020.

 

Autor milík, 14.03.2020
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí