2 srdce

2 srdce

Anotace: Tohle nešlo zobrazit

دل ای دل

 

Tohle nešlo zobrazit

  prej to je zakódované

 449 chybové hlášení Navicomu

Leilo nedělej si prdelu a přelož To Ihned

 

Vždyť to není zdaleka ale od nás.

  Když už tady jseš..

 takže už to známe

Srdce a srdce persky no toto trvalo..

 

Zdrojový kód..

  už se tady řádkuje

 no né zabývat se kravinou hodinu

Ale připadá mi to jako nouzák z nějakého vysílače.

 

Leilo dej mi QTH Toho signálu

  analyzuj tu vlnu pořádně

jako co uděláme

 

  že nemají žádné kříže ale my je taky nemáme.

 došla i videa z té souřadnice

 Apodle intergalaktického zákona

jsme nuceni nebo co

 

Přistáváme u Teheránu

  tady jde o hodiny

 Brígla asi budeme informovat

ať si připraví vakcínu

 

Tohle bude širokopásmové

  tuhle bandurskou zastavíme

 létající krysy a hadi

To ještě neznáte Brígla..

 

 

 

AV 2020.

 

 

Autor milík, 15.03.2020
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí