All about Eve

All about Eve

Anotace: Eve

All about Eve

 

Eve

  jenže Eva už není z nás..

 v elektronické evidenci tržeb

mnoho Ajatolláhů a žádný Ruhulláh

 

Tohle je placaté nikoli ploché

  motýle s dezoxidovanými křídly

  nad žlutými poli B x H

 a konce kytice v květu..

 

To je jako kandelábr co mluví o tom psovi

  jak často se potkávají

 jak Riemann s hypotézou

No tu snad všichni znáte

 

Je jaro listy žloutnou

  a sněží do květin

 a hrůza chodi s loutnou

a věncem kopretin..

 

Karel Kryl.

 

 

AV 2020.

 

Autor milík, 19.03.2020
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí