HOSPODA U ČERVENÝHO HŘEBCE

HOSPODA U ČERVENÝHO HŘEBCE

Anotace: Entä jos tahtoisin laulaá

HOSPODA U ČERVENÝHO HŘEBCE

Entä jos tahtoisin laulaá

 

Letní zahrádka

 

pět  kroků na sever a 5 na jih

  po stálé přímce polorovině

 vždyť jí poznáš když jdeš vpřed

panleukopanie je

  nemoc koček co naděláš..

 

Točit se v kruhu jak zvíře

  co neví kam jít

 poplatky a úplatky

Tohle se dá léčit

  Co naděláš..

 

Ten strach toho zvířete

  nebo o něj z něj

 může být genetická syntéza

Že bude ztrácet svojí genezi

  No Maybie víš..

 

Tohle je život v kruhu..

  Víš Maybie ale někdo Tě překoná

 Ten pán co vydal příkaz vyjít z kruhu

Eqalizátor Vstupu

  A proteiny a další lásky..

 

To si nemyslím

  že bude ztrácet orientaci rovnováhy

 Malá tajemství

milá a temperamentní

stačí se jen rozhlédnout..

 

Michelína Constá Bel.

  a mnoho jiných

 začátek to má

a o konci pochybuji..

Nový rocklet.

 

 

 

AV 2020.

 

 

 

Autor milík, 21.03.2020
Přečteno 196x
Tipy 3
Poslední tipující: Básník Karel, Now
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí