Skrytá identita matky

Skrytá identita matky

Anotace: Kočka která běží

Skrytá identita matky

 

 

Kočka která běží

  po ulici která není

 běží v neví není

Nezná Je

 

Slepou a hladovou

  láskou Tě miluje

 po poznání hamky

Kvítku položivý. v nepoznání ..

 

Koťata koťata koťata

  víc nrá než slova urozená

  nýás by řek Milík

 Černou kůži měl.

 

 

 

AV 2020.

 

 

Autor milík, 22.03.2020
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale hezky ;-)

22.03.2020 11:19:47 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí