Západ při Muchově

Západ při Muchově

Anotace: Báseň o večerní vyhlídce Muchov na Tanvaldsku

Sbírka: Chmýří pampelišek

Vzrostlé stromy u Muchova
jež obaleny jsou perletí
svá tajemství si uchová
a po Tanvaldsku se rozletí

V hořícím západu slunce,
jakoby jiskra se vzňala
šplhá po zlaté strunce,
jak vysoko je skála

Nedaleko té vyhlídky skalní,
kde plá soumrak sytý
slunko se za lesy sklání
a jeho poklad je skrytý
Autor Petr27, 11.04.2020
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Helen Zaurak, šerý, LeViter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí