Tengerico

Tengerico

Anotace: Kříže už odumřeli a jdou spát

Tengerico

 

 

Kříže už odumřeli a jdou spát

  jak prolhaná paní

 papeži odešli

Už není domů..

 

Jak temnotyha sím

  však nikdy nebyl hasič

 tečou slzy v

jak slunce

 

Ohnisku

  vzdálenosti

 ve strachu a nejistotě

Tengerické rozčtvrcení

 

Ležím v brinku jako ta kočka

  v krabici kt kt která se blíží nule

 snad sem nezklamal

V litanii..

 

Která se kontroluje

  hraj u si sohněm jak na

 jako rozervaný

Ležím v nepoznané vrstvě

 

Mrtvého místa v čase

  nezůstává tvář ani klid

 v ložnici nezbylo místa

Pro takové jahody

 

Ležím nad hranicí

  poznání nepoznání

 jako ta kočička kočka

Co se nebude ptát

 

Nikdo není sám

  jak krysoucí otevřená

 co mi dáváš darem

Pozdní ráno nad večerem a nebo jak

 

 

AV 2020.

 

 

 

Autor milík, 18.04.2020
Přečteno 192x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí