Der Mill

Der Mill

Anotace: Igelitové sloupy

 Der Mill

 

 

Igelitové sloupy

  v nedokonalosti je síla

 Všude hřejivý Milík..

zpopelnit popel

 

teplýl metá

  kotrmelce v kotli

 mají mít mezonovou Míru.

tlak a teplota je asumní..

 

Tohle dát v čítankách

  ještě že jsou malé..

 

tohle je gravitační police

  rozžhavená ruka

 ve dne v noci

jako v korelaci

 

Stínění je zbytečné

  jak zpěvák slavík

 donorové a akceptorové hladiny

kočkopejsek ten chuj

 

Dávají o sobě zdát..

 

 

 

AV 2020.

 

 

 

 

 

 

Autor milík, 25.04.2020
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jenom aby nepřetopil kurva, kočkopes musí být dál.
Teplýl by ho mohl spálit. Igelitem se dá tavit i ocel, samozřejmě, zři zákony termodynamiky.

15.05.2020 01:57:25 | milík

Milík dnes prohřivá a kočkopes se dívá. :-D

25.04.2020 11:42:52 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí