Není z nás

Není z nás

Anotace: to něco jako krev

Není z nás

 

  to něco jako krev

  tohle má svou chytrost

 buduje si vlastní vojáky..

Hele podívej se NATU plazmu

 

Vodebral jsem kousek vole

  a už se replikuje..

 No né jako.

bude z něj nový jedinec.

 

Tahle z tý tinty.

  No koukej.

 Ten zbytek žere z misky jako kočka

Ale až NATO že žere i tu misku a tu podlahu..

 

Celkem nepříjemné ne?

  Furt říkám že se To sem nesmí nosit !!!

 Ale vy jako nic.

Tohle mám pořád řešit?

 

Odstup dám to dohromady a zničím to aží..

  než se tady rozleze

 No bych potom nemohl pomoct

no hóóódná..

 

Ještě jste neurvali hlavu ledovému králi

  co ta symbiotika drží

 Tohle není doktor Max

Ale..

 

Tohle snad nemyslíš vážně

  víš kolik jich je?

 Tady si to přečti

zasraný genetický mutanti.

 

Oriola jako.

  Muselo se To pálit

 jak se narodilo..

Teď už To víme..

 

Tam nás To stálo

  celý generace..

 

 

AV 2020.

Autor milík, 26.04.2020
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí