Oko

Oko

Oko vidí rozmazaně

Skrz brýle a za ně

Saně vidí v dáli čas

Ten ženský vlas

Slyším ženský hlas

Sundej brýle

Vem si brýle

Ať lépe vidíš

Přehlídnu se

místo com. cz.

Musím jít

Musím běžet

Musím lépe vidět

Vždyť nestalo se

Tak se modlím

Že chápu jak svět se točí

Je mi dobře

Je mi dobře

 

Autor Marek, 26.04.2020
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Majda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Optimistické

11.08.2020 15:05:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí