Who Made Who

Who Made Who

Anotace: TI replikanti nebo ty mrvole..

Who Made Who

 

 

TI replikanti nebo ty mrvole..

  no já nevim jesli je to dobrej nápad

 spíš asi né protože

Vychovat dobrýho vojáka trvá roky..

 

Tam sedí furt někdo jinej

  po volbách aorta..

 Tohle by neměla být plebejská otázka

Hospodyne pomyluj ny a nebo ne

 

Tohle není lidově vhodné

  dát to tady aby o tom

 rozhodovali špatní zpěváci..

A nižší šarže

šla samička blbouna nejapnýho

 pěšky z Kolína do Slanýho

 

Den už dává slunce pryč

  a černobílý Merlin2

 se srstí tmou a ocasem

Jakoby toho nebylo málo..

 

Nýás by řek Milík

  a záchranné Lodě

 marně budeme volat

I kdyby žil..

 

Ty školy pro mrtvíli nebo motýle

  to nebude dobrej nápad

 s jakoukoli promotion

Věty v hlase už mizí..

 

Kočkopejsek vydá prohlášení

  ohledně Kralice

  tramvaj už otáčí

  nikdo nikoho nežere

 Tak se upokojte..

 

 

AV 2020.

 

 

 

Autor milík, 02.05.2020
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí