STRACH V OČÍCH KDYŽ UMÍRÁ LÁSKA

STRACH V OČÍCH KDYŽ UMÍRÁ LÁSKA

Anotace: Strach v očích když umírá

STRACH V OČÍCH KDYŽ UMÍRÁ LÁSKA

 

Strach v očích když umírá

  stará pes není zlá pes

 hele ještě roky bude psina

Tvoje úsměvy..

 

Monitor ještě nemáš ukonce

  jak se ví neb ještě ó může znát

 haf haf je zase neposlední Tvoje zima

kožich je z jiných zvířat sice..

 

Ale přirost Ti dobře

  stou implantací vidíš nemáš problém

 já jsem Ti to říkal..

a Tys mi nevěřila

 

Že ta srst není Tvoje ale už je

  hele pudeme ke kadeřníkovi

 jak není když roste..

Co mužů by ZATO dalo

 

Haf haf haf

  hafí hafí haf..

 

 

AV 2020.

 

 

 

 

Autor milík, 05.06.2020
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Běží se srstí tmou a ocasem to je skvělé.. A.

07.06.2020 01:48:05 | milík

:-( tak haf..smutné

06.06.2020 09:04:40 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí