OTEVŘU HO A DÍVÁM SE

OTEVŘU HO A DÍVÁM SE

Anotace: Otevřu ho a dívám se

OTEVŘU HO A DÍVÁM SE

 

 

Otevřu ho a dívám se

  po rukou tsíce televizí

 no unes To

neutrínoví nanoboti v krvi..

 

Přeji se vysrat na čas

  ale ty díry

 v něčem čemu se říká spánek

jako ta kočka..

 

Jak víry a zřídla

  plnoprázdné děje

 žrádla v..

černobílém prostoru..

 

 

 

AV 2020.

 

 

 

 

 

Autor milík, 06.06.2020
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zcela nejasné, total, výborné.

14.06.2021 21:37:11 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí