Ráno

Ráno

Budím se a ... zírám do prázdna ...
Vedle mne slyším Tvůj dech ..
Večer jsi byl jak múza má ..
Teď mám strach pohladit Tě po zádech ..

Otvírám oči .. ne, nezdál ses mi ..
Vedle mne ležíš .. nebyl to sen ...
Chvilinku ještě dej mi ..
pak zmizím .. jak pára nad hrncem ..

Dál budeš jen mým tajemstvím ...
... možná osudem
Autor Ronny, 08.09.2020
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Eru Alonnar, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí