Fontána milenců

Fontána milenců

Anotace: Romantika

Sbírka: Písničky z domova

Z fontány voda pryští
u ní líbají se lidé mladí
oba si ve chvilce příští
ve vodě svá těla zchladí

Dřív,než do fontány sáhnu
do hrnečku si vodu naberu
láska je žízeň,bez níž prahnu
tak vzpomínám na tu nádheru

,,Napít mi dej,dobrý hochu
však bez lásky celá vadnu"
z každé dlaně,vody trochu
loknout si sama,ještě zvládnu ''
Autor Petr27, 12.09.2020
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Tomcat, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkné. Jen bych některá slovíčka otočila. ;)

12.09.2020 18:14:10 | jenommarie

díky za názor :)

12.09.2020 20:14:48 | Petr27

;)

12.09.2020 20:16:03 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí