SLANÝ DÉŠŤ

SLANÝ DÉŠŤ

Anotace: Napsáno léta páně 18.02.1995

Slaný Déšť

Slaný déšť skrápí mou duši
Studí jako sníh a pálí jako oheň
Když uhodí blesk v té bouři
To růže trn uvízne mi v srdci
To jako by vítr přihnal povodeň

Proč trápíš mne i sebe
Vždyť okna mé lásky jsou dokořán
Kdo však ta tvoje zakryl okenicí
Kdo chtěl tě věznit napořád

Jak v poušti, v žáru a bez vody
Cítím se po dnech čekání
Snad nezapomněl jsi - naše setkání
Snad bylo to nechtíc, ne vinou nehody

Mám strach a nevím proč chci
Ani nezavoláš a já trnu hrůzou
Co stalo se, proč nepřijel jsi
Už i básník ovanul mne múzou

Strádám, po tichu a v tichu
Šeptám v duchu slova něhy
Ztrácíš se mi v labyrintu
Láska v žáru s bělostnými sněhy

© Nienna Rose

Autor Nienna Rose, 25.09.2020
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Emily Říhová, Donne, ARNOKULT, Frr, petrzal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nehezké pocity, ale hezky napsané.

25.09.2020 05:49:28 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí